Veilig op de elektrische fiets


dinsdag 19 april 2016

* [IMG]

Wilt u graag blijven rijden op uw elektrische fiets, maar voelt u zich soms wat onzeker? Geef u dan op voor de cursus 'Veilig op de elektrische fiets'. De cursus is op dinsdag 26 april in De Zwerfkei, Dorpsstraat 59 in Gees. Deze ochtend wordt mogelijk gemaakt door de provincie Drenthe en de
gemeente Coevorden en wordt georganiseerd door "Edubike" in samenwerking met Vrouwen van Nu afdeling Oosterhesselen/Gees.

Fietsen leren we in Nederland al op jonge leeftijd. Bij het klimmen van de jaren speelt verandering van het reactievermogen, balans, kracht, stijfheid van de spieren en soms angst een rol bij het fietsen. De cursus heeft als doel om zo lang mogelijk en zo veilig mogelijk te blijven fietsen.
Een ochtend voor senioren die op een ongedwongen manier meer willen weten over het veilig gebruik van de elektrische fiets en veiligheid in het verkeer.

Aanmelden

De kosten voor deze morgen zijn EUR 5,- (inclusief koffie/thee). U kunt zich aanmelden bij Marry Zwiers, telefoon (0245) 581802, e-mail: zwiers48@hotmail.com. Let op: Er kunnen maximaal 25 deelnemers meedoen.

Programma