Zwem, fiets, ren: Doe mee aan de Triathlon Championships Rotterdam!


Zwem, fiets, ren: Doe mee aan de Triathlon Championships Rotterdam!
Geplaatst op 19 april 2016

Zwem, fiets, ren! Vijf grote sportbonden werken samen aan de promotie en verbinding van de zwem-, hardloop- en wielersport. KNWU-leden krijgen 20% korting op deelname aan de Triathlon Championships Rotterdam 2016.

Uniek parcours
Op zondag 24 juli wordt de binnenstad van Rotterdam omgetoverd tot een uniek triathlonparcours voor de Triathlon Championships Rotterdam 2016. Daarbij passeren de deelnemers iconische Rotterdamse landmarks zoals de Erasmusbrug, Hotel New York en de Euromast. Deelnemers kunnen kiezen uit twee
afstanden, de Olympische afstand (1500m zwemmen, 40km fietsen en 10km hardlopen) en de sprintafstand (750m, 20km en 5km).

Team Up
Iedereen kan meedoen aan de triathlon, zowel beginnende sporters als ervaren duursporters. Onder het mom Team Up wordt de mogelijkheid geboden om met een team deel te nemen aan de triathlon, waarbij elk teamlid een onderdeel (zwemmen, fietsen of lopen) voor zijn rekening neemt. Team Up is ook
wat de Nederlandse Triathlon Bond (NTB) heeft bewogen om de handen ineen te slaan met de Koninklijke Nederlandse Zwem Bond (KNZB), de NTFU, KNWU en de Atletiekunie.

Speciale aanbieding
KNWU-leden kunnen zich met 20% korting inschrijven voor de Triathlon Championships Rotterdam 2016. Gebruik hiervoor de kortingscode: KNWU-Rotterdamtri2016. Schrijf je hier in voor de Triathlon Championships Rotterdam 2016.