Politie zoekt schennispleger


Politie zoekt schennispleger

Laatste update:
19-04-2016 | 14:00

Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant - mediadesk West

Aagtekerke - De politie is op zoek naar een schennispleger die actief is in de gemeente Veere. Inmiddels zijn er twee onlangs gebeurde zaken bekend.

Een vrouw meldt dat zij zondag 17 april jl. voor 01.30 uur is geconfronteerd met een naakte man die achter zijn auto aan het mastuberen is. De vrouw rijdt dan op haar fiets over de Prelaatweg van Aagtekerke naar Westkapelle. Kort daarvoor heeft zij een zwarte auto ter hoogte van Sint Jan ten
Heere uit een zijweg zien komen. De bestuurder stopt vervolgens even op het fietspad om daarna door te rijden richting Aagtekerke. Op een gegeven moment wordt de vrouw alsnog ingehaald door dezelfde auto. In de laaste bocht voor Westkapelle staat deze in de berm geparkeerd met de neus naar het
slachtoffer gericht. Als zij het voertuig passeert ziet zij een naakte man die druk bezig is zichzelf te bevredigen.

Soortgelijk voorval

Op zondag 6 maart jl. om 02.37 uur heeft zich een soortgelijk voorval voorgedaan op de Westkapelseweg in Zoutelande. Mogelijk gaat het om dezelfde dader. De politie is benieuwd of er de afgelopen tijd meer vrouwen met deze man geconfronteerd zijn, maar hiervan geen melding hebben gedaan.

Signalement

Van de dader is niet meer bekend dan dat hij een blanke huid heeft en tussen de 30 en 50 jaar oud is. De auto waarin hij rijdt is zwart, type hatchback ouder model, met een rond logo.

Hebt u informatie?

Mogelijk is de verdachte vaker actief geweest in de gemeente Veere en kunnen we met hulp van andere getuigen achter de identiteit van deze man komen. Hebt u informatie? Deel deze dan via 0900 8844.