Jouw club op tv en online in de schijnwerpers! - Rotterdam Sportsupp..


Jouw club op tv en online in de schijnwerpers!

19 april 2016

Sportverenigingen hebben de kans om mooi in het nieuws te komen bij een breed publiek. Heeft jouw club bijvoorbeeld een bijzondere vrijwilliger of opvallend talent? Tip dan OPEN Rotterdam, de omroep voor en door Rotterdammers op tv en online.

Het voetbalteam voor 60-plussers van vv Hillegersberg. OPEN Rotterdam maakte er een prachtige reportage over. Waarom? Omdat de zogeheten Old Stars een aansprekend voorbeeld zijn van wat Rotterdam op lokaal niveau - bij verenigingen en in de wijk - te bieden heeft. Bij OPEN Rotterdam zoeken ze
altijd naar Rotterdammers die iets doen voor mede-Rotterdammers en voor Rotterdam.

Mooi verhaal
Heeft jouw club ook een mooi verhaal? Meld kort en bondig aan de redactie wat bij jullie zo interessant is voor andere Rotterdammers om kennis van te nemen. Laat bijvoorbeeld weten wat jouw club bezighoudt, inspireert en beweegt. Aarzel ook niet contact te zoeken wanneer er iets leuks, nieuws
of bijzonders speelt in de wijk waarin de club is gevestigd. Mogelijk is jouw tip voor OPEN Rotterdam reden om op bezoek te komen.

De door OPEN Rotterdam verzamelde verhalen over Rotterdammers zijn te zijn via de tv (kanalen Ziggo 36 en KPN 636), de website, app (livestream), Facebook, Twitter, YouTube en Instagram.

Video's die Open Rotterdam eerder over de sport maakte:

IFrame
IFrame
IFrame
IFrame