Verkeersmaatregelen Oranjefestiviteiten


[IMG]

20-04-2016

Voor een goed verloop van de Oranjebraderie op zondag 24 april en de activiteiten in de aanloop naar en op Koningsdag, woensdag 27 april, is een aantal verNOTkeersNOTmaatregelen noodzakelijk.

Afsluiting Markt

In verband met de voorbereidingen van deze activiteiten en festiviteiten wordt de Markt op zaterdagavond 23 april vanaf 22.00 uur afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers. Deze afsluiting geldt tot en met donderdag 28 april om 12.00 uur. Ook de Rozemarijnstraat, de Clarissenstraat
vanaf de Oude Kerkstraat tot de Markt, de Kruisstraat en de Rechterstraat zijn op die dagen afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers. De parkeergarage van de Croonpassage blijft bereikbaar.

Oranjebraderie zondag 24 april

Voor de Oranjebraderie op zondag 24 april worden de volgende straten afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers:

* Rechterstraat vanaf de kruising Fellenoord tot aan de kruising met de Molenstraat / Prins Hendrikstraat
* Stationsstraat vanaf de Rechterstraat tot aan de kruising met de Kasteellaan
* Molenstraat vanaf huisnummer 5 tot aan de kruising Rechterstraat / Stationsstraat
* Breukelsestraat vanaf de Stationsstraat tot aan de inrit naar het Breukelsplein.

De afsluiting op zondag geldt van 6.00 uur tot 19.00 uur.

Door de beperkte parkeermogelijkheden in het centrum doen we een beroep op autobezitters die de festiviteiten bezoeken om hun auto thuis te laten en op de fiets of te voet te komen.

Afsluiting Essche Heike

Voor het schoolvoetbaltoernooi op Koningsdag sluiten we het gedeelte van het Essche Heike vanaf de Molenwijkseweg tot aan de spoorwegovergang op woensdag 27 april af voor alle verkeer behalve voetgangers en fietsers. De afsluiting geldt van 8.00 tot 18.00 uur.

Verkeersmaatregelen Liempde

In verband met de festiviteiten in het Concordiapark in Liempde wordt op Koningsdag, woensdag 27 april, 't Kaarpad, het gedeelte van de Oude Postbaan tussen het Raadhuisplein en 't Kaarpad, een gedeelte van het Raadhuisplein en een gedeelte van de Keefheuvel afgesloten voor alle verkeer
behalve voetgangers.
De afsluiting op 27 april geldt van 11.00 uur tot 16.00 uur.