Poolse verzekeraar WARTA kiest voor HR-oplossing van Unit4

20. April 2016

Utrecht, 20 april 2016 - Unit4, leverancier van bedrijfssoftware-oplossingen, levert HR-software vanaf heden aan WARTA Group, een van de grootste verzekeringsbedrijven van Polen. WARTA Group heeft voor deze HR-software gekozen om de HR-processen voor het hele bedrijf te beheren en om `self-service' efficientie aan haar 3.000 medewerkers te verlenen.

WARTA Group is een van de grootste verzekeraars in Polen. Sinds 1920 biedt het bedrijf verzekeringen voor motorvoertuigen en onroerend goed, evenals persoonlijke en levensverzekeringen. Het bedrijf heeft meer dan 3.000 werknemers in dienst en werkt samen met 16.000 verzekeringsagenten.

Het HR-systeem van Unit4 voorziet in uitgebreide functionaliteit voor processen omtrent HR, van loonstrookjes tot werktijdmanagement. Het systeem wordt, vanuit HR en andere afdelingen, door 40 specialisten aangestuurd. Op basis van de ingevoerde informatie is het mogelijk om loonstroken te betalen en beloningen uit te keren. Het tijdig realiseren van betalingen en het berekenen van beloningen is een cruciaal onderdeel om het vertrouwen van medewerkers te versterken.

Daarnaast implementeert WARTA een self-service platform voor medewerkers, waardoor de efficientie van werktijdbeheer groter wordt en het beloningssysteem vergemakkelijkt. Door middel van automatisering en self-service optimaliseert Unit4 de HR-processen, terwijl medewerkers een betere dienstverlening genieten. Dit zorgt voor de vereenvoudiging van processen zoals het aanvragen van verlof en het beheer van teamwork en persoonlijke ontwikkeling.

"Het behalen van onze ambitieuze doelen is mogelijk doordat we samenwerken met betrouwbare en professionele businesspartners die hoogstaande diensten en systemen ontwikkelen buiten onze business scope", zegt Wojciech Kesik, Managing Director HR van WARTA. "Dankzij de mogelijkheden die de oplossing van Unit4 biedt, kunnen we de processen binnen HR-management verbeteren."