Pels Rijcken grote winnaar NJC Awards 2016

18 april 2016

Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn sleept drie van de zes NJC awards in de wacht. Het is voor de derde keer dat de awards worden uitgereikt aan advocatenkantoren.

HR professionals, advocaten en studenten uit heel Nederland kwamen vrijdag 15 april 2016 bij elkaar in de RAI Amsterdam voor de NJC Awards. De NJC Awards maken deel uit van NJC Talents (eerder het Nationaal Juristencongres). NJC Talents is een jaarlijks evenement voor studenten die met de top van de advocatuur en het notariaat in contact willen komen. Pels Rijcken neemt drie awards mee naar huis. Het kantoor wint de prijzen voor beste recruitmentwebsite, beste opleidingsprogramma en beste stageprogramma. De deskundige jury onder meer bestaande uit Robert Stiphout, hoofdredacteur Advocatenblad, concludeert dat Pels Rijcken laat zien dat zij als groot kantoor "van de gebaande paden durft te stappen en daarin duidelijke keuzes maakt die passen bij de eigen praktijk."

Waardering

Wouter Noordhoek Hegt, Manager HRM van Pels Rijcken: "Deze NJC Awards zijn een prachtige erkenning voor het werk dat ons team de afgelopen jaren heeft verzet. Naast de nieuwe website die wij recent lanceerden, hebben wij ook een nieuw intern opleidingsprogramma neergezet. Het is erg goed om te zien dat dit door zowel de vakjury als het publiek hoog wordt gewaardeerd". "Ik ben in het bijzonder trots op de NJC Award die de jury heeft toegekend aan ons Verrijckingsprogramma voor juristen. Een mooi bewijs dat Pels Rijcken de werkgever is voor juridisch talent", aldus Robin Funnekotter, hoofd recruitment & opleidingen van Pels Rijcken.