Bezwaarschriftencommissie houdt een hoorzitting op 11 mei


Gepubliceerd op: 21 april 2016

Op woensdag 11 mei 2016 om 9:30 uur behandelt de commissie voor de behandeling van bezwaarschriften het bezwaarschrift tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders tot het afwijzen van een verzoek tot handhaving ten aanzien van de Jumbo Supermarkt te Steenbergen.

Om 10:00 uur behandelt de commissie het bezwaarschrift tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders tot het weigeren van een omgevingsvergunning voor de activiteit 'handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening' voor het adres Voorstraat 15 te Nieuw-Vossemeer.

Om 10:30 uur behandelt de commissie het bezwaarschrift tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders tot het aanleggen van een invalidenparkeerplaats in de Van Nesstraat ter hoogte van nummer 7 te Dinteloord.

Om 11:00 uur behandelt de commissie het bezwaarschrift tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders tot het aanbrengen van geluidwerende voorzieningen aan de woning aan de Kruislandsedijk 5 te Steenbergen.

Belanghebbenden kunnen de stukken inzien op het gemeentehuis. Zij kunnen daartoe een afspraak maken met het secretariaat van de bezwaarschriftencommissie, telefonisch bereikbaar via 0167-543 399.