Hoorzitting Commissie bezwaarschriften


Hoorzitting Commissie bezwaarschriften
21-04-2016
[IMG] Klik om te vergroten

De Commissie bezwaarschriften gemeente Menameradiel maakt bekend dat op donderdag 21 april 2016 om 16.30 uur in het (gerestaureerde) gemeentehuis, Dyksterbuorren 33 in Menaam, de volgende hoorzitting zal worden gehouden.

* 16.30 uur Twee bezwaarschriften van Van Diepen Van der Kroef advocaten namens Bungalowpark Schatzenburg/Waadhoeke, de heer R.F.J. van Booma, de heer M.B.J. Bonfatti en mevrouw B.F.A.M.T. Ruijgh.

Bezwaarschrift 1 is gericht tegen het besluit van het college betreffende het opleggen van een last onder dwangsom.

Bezwaarschrift 2 is gericht tegen het besluit van de burgemeester tot het afgeven van een machtiging tot binnentreden van het chalet op kavel 170 en de bovenwoning in het receptiegebouw op het adres Gralda 5 te Menaam.

Belangstellenden kunnen de hoorzitting bijwonen. Soms worden bezwaarschriften ingetrokken, wordt de aanvangstijd op verzoek gewijzigd of wordt verzocht het bezwaar achter gesloten deuren te behandelen. Mocht u een hoorzitting willen bijwonen dan wordt u vriendelijk verzocht uiterlijk een dag
voor de hoorzitting zich aan te melden bij de secretaris van de commissie, mevrouw A. Hornstra via emailadres a.hornstra@menameradiel.nl.