Persbericht Bureau Brabant 25 april 2016


Persbericht Bureau Brabant 25 april 2016

Laatste update:
21-04-2016 | 14:37

Breda, Waalwijk, Bergen op Zoom - In de uitzending van Bureau Brabant van 25 april 2016:

Breda: Drie overvallers schrikken diverse kamerbewoners op
Op dinsdagochtend 10 november 2015 overvallen drie mannende bewoners van een pand aan de Hoge Steenweg in Breda. We hebben bewakingsbeelden van de overval waarop o.a. te zien is hoe een van de overvallers een bewoner onder schot houdt. Wie weet wie deze overvallers zijn?

Waalwijk: Parfumdieven bij Douglas
Op maandagmiddag 2 november 2015 wordt de Douglas in Waalwijk bezocht door een drietal dieven. Twee vrouwen en een man krijgen het voor elkaar om voor honderden euro's aan dure parfumflessen in hun jassen te laten verdwijnen. We hebben kraakheldere beelden van de verdachten. Wie zijn dit?

Bergen op Zoom: Steen door ruit politiebureau
Op woensdagavond 23 maart 2016 vliegt er rond 19.30 uur een steen door de ruit bij het politiebureau aan de Jacob Obrechtlaan. Een medewerkster van het politiebureau stond met haar gezicht richting de ruit toen ze opeens een harde knal hoorde. Er vloog een steen door de ruit en ze zag nog net
hoe er een man wegfietste. Wij hebben camerabeelden van deze verdachte man.

Breda: Eigenaar van friettent thuis overvallen
Op dinsdagavond 17 november 2015 overvallen twee overvallers een 78-jarige man in zijn woning. De man vertrekt na zijn werk in zijn friettent `de Fer' naar huis. Hij wordt op zijn oprit opgewacht door twee mannen die hem vastbinden en onder schot zijn woning induwen. Binnen werken ze ook zijn
vrouw tegen de grond. In deze uitzending een reconstructie van deze overval. Tevens zenden we beelden uit van een man die met het pasje van de slachtoffers staat te pinnen vlak na de overval.