Adaptieve trainer JUMP genomineerd voor de Dutch Interactive Awards

Nominatie voor Dutch Interactive Awards

De grammatica trainer Engels `JUMP' is onlangs genomineerd in de categorie Tools bij de Dutch Interactive awards. Uit bijna 300 inzendingen uit diverse branches en diverse markten, is JUMP van Uitgeverij Malmberg als een van de genomineerden gekozen. JUMP is een volledig adaptief product, gebaseerd op de unieke en bewezen Knewton technologie. Het is een leersysteem dat zichzelf aanpast aan de vaardigheden, kennis en tempo van de leerling. De winnaars van de Dutch Interactive Awards worden op 26 mei bekend gemaakt in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Adaptieve trainer biedt leerlingen persoonlijke leerroute

JUMP biedt leerlingen een persoonlijke leerroute die leerlingen daadwerkelijk laat onthouden wat ze leren zodat ze de opgedane kennis later ook kunnen toepassen in een andere context. Docenten zien direct in een dashboard welke onderwerpen leerlingen lastig vinden en waar in de les extra aandacht aan moet worden besteed. Docenten zien ook de voortgang per leerling en klas en kunnen de leerlingbegeleiding en hun lessen hierop afstemmen. De grammatica trainer JUMP kan zowel thuis als in de klas gebruikt worden.

JUMP is ontwikkeld door Uitgeverij Malmberg in samenwerking met digital design bureau Resoluut. Meer informatie: http://jump-malmberg.nl/