Meer innovatie in het MKB - Provincie Gelderland


Om de innovatiekracht van het MKB te bevorderen stelt provincie Gelderland bijna EUR1,5 miljoen subsidie beschikbaar voor deze ondernemers in Gelderland. Vanaf 10 mei 2016 kunnen MKB-ers de subsidie 'MKB Innovatie Topsectoren (MIT) Oost Haalbaarheids- en Innovatieadviesprojecten 2016'.

Innovatieve jongere

Duurzame innovatie

Met deze regeling willen we MKB-ers ondersteunen bij duurzame innovatie in de sectoren (Agro)Food, Health, High Tech Systemen & Materialen en Energie- en Milieutechnologie. De ondernemers in de overige Topsectoren kunnen een aanvraag voor subsidie indienen bij de Rijksdienst voor Ondernemend
Nederland (RVO).

Subsidieplafond

Voor een haalbaarheidsproject is maximaal EUR50.000 beschikbaar, tot 40% van de totale subsidiabele kosten. Voor een innovatieadviesproject is maximaal EUR10.000 subsidie tot 50% van de totale subsidiabele kosten. Het subsidieplafond in de provincie Gelderland bedraagt EUR1.487.600.

Subsidie aanvragen

De aanvragen kunt u van 10 mei 2016 tot en met 1 september 2016 indienen, en worden op volgorde van binnenkomst toegekend. Lees meer over de aanvraag van de provinciale regeling en de rijksregeling.

Gepubliceerd op: vrijdag 22 april 2016