Meer aangiftes van lekgestoken brandstoftanken Capelle-West


Meer aangiftes van lekgestoken brandstoftanken Capelle-West

Laatste update:
22-04-2016 | 16:35

Capelle aan den IJssel - Dinsdag meldden drie gedupeerden zich bij de politie omdat de brandstoftanks van hun auto waren lekgeprikt door een onbekende. Inmiddels heeft de politie al 8 aangiftes binnen van mensen die slachtoffer zijn geworden van deze vorm van vandalisme. De politie zoekt
getuigen, mensen die meer informatie hebben en mensen die misschien camerabeelden hebben van de vernielingen.

Dinsdagochtend kreeg de politie de melding dat er in de wijk 's-Gravenland meerdere auto's een lekke brandstoftank hadden. Omdat het vermoeden bestaat dat deze moedwillig zijn lek gestoken, startte de politie een onderzoek. Na een oproep aan getuigen en andere slachtoffers om zich te melden
kwamen er tot vrijdag nog vijf aangiftes bij. De vernielingen vonden plaats in de Telemannstraat (1), Jan van Kanrede (4) en de Jan de Geusrede (3).

Bij het onderzoek naar de dader verricht de politie tactisch onderzoek aan de auto`s en de omgeving, voert ze buurtonderzoek uit en houdt ze extra surveillances.
Mogelijk zijn er mensen die wat verdachts gezien hebben in deze straten, of zijn er zelfs mensen met camerabeelden. Hebt u informatie en nog niet met de politie gesproken, meldt u dan via 0900-8844, 0800-7000 (anoniem) of via het tipformulier op deze pagina.