Herstelwerkzaamheden asfalt op 29 april


* 25 april 2016

De firma BAM Infra regio Noordwest Wegen voert op vrijdag 29 april, in opdracht van de gemeente, reparaties uit aan asfaltwegen in Schalkwijk en Oost. Het herstel zorgt ervoor dat het asfalt weer voldoet aan de kwaliteitseisen die de gemeente aan asfaltwegen stelt.

Wat merkt u langs de openbare weg?

Op de te herstellen locaties wordt de bestaande asfaltdeklaag verwijderd. Vervolgens worden de gaten weer met asfalt gevuld en met een wals vlak gemaakt. De werkzaamheden duren per locatie hooguit twee uur. Twee verkeersregelaars begeleiden op alle locaties het verkeer.

Route

De route is als volgt (onder voorbehoud): 7.00 uur Waetermolenpad (Schalkwijk), 9.00 uur Claes Tillyweg (Oost), 11.00 uur Gedempte Oostersingelgracht (Oost), 13.00 uur Schipholweg/Bernhardlaan (Oost), 14.00 uur Schipholweg/Amerikaweg (Schalkwijk) en 14.30 uur Prins Bernardlaan.

Een probleem melden

Merkt u problemen aan de weg, dan kunt u dit online melden via melding doen.

Online enquete

BAM Infra regio Noordwest Wegen vindt het belangrijk om te meten hoe de dienstverlening wordt ervaren. Daarom nodigt de firma u uit om een korte enquete in te vullen over de werkzaamheden. U vindt de enquete op de website van BAM Infra.