Denkt u mee over opvang en integratie van vluchtelingen en nieuwe in..


Geplaatst op 25 april 2016

Het is onze gezamenlijke taak om deze nieuwe inwoners een veilige thuisbasis te geven. Het huisvesten en integreren gaat verder dan het organiseren van onderdak. Het gaat ook over zorg en welzijn, inkomen en werkgelegenheid, onderwijs en veiligheid. Tijdens twee eerdere bijeenkomsten hebben
vertegenwoordigers van onder andere scholen, scouting, politie en gemeenschapshuizen gesproken over de opvang en integratie van vluchtelingen in onze gemeente.

Woensdag 11 mei, bijeenkomsten op 3 locaties

We betrekken onze inwoners graag bij dit onderwerp, dat zo actueel is en iedereen aangaat. Daarom organiseren we op woensdag 11 mei op drie locaties in onze gemeente een bijeenkomst over de huisvesting en integratie van vluchtelingen. We gaan graag met u in gesprek over dit onderwerp en zijn
benieuwd naar uw ideeen en suggesties. Natuurlijk is er ook ruimte om vragen te stellen. We nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn:

o Boer Goossens, voor inwoners uit Den Dungen
o De Moerkoal, voor Middelrode en Berlicum
o De Huif, voor Sint-Michielsgestel en Gemonde

De bijeenkomsten starten om 20.00 uur. Geinteresseerden kunnen zich aanmelden via welkominsmg@mijngemeentedichtbij.nl, met vermelding van hun naam en de locatie van de bijeenkomst.

Meer informatie over dit onderwerp kunt u vinden op www.sint-michielsgestel.nl/vluchtelingen.