De muur is af


Hoe sommige dingen ontstaan. Tijdens een werkbezoek met Gerard Kuipers en de bedrijfscontacfunctionaris (ook beheerder van het Zandvoorts Museum), ontstond het idee om meer te doen met fotowerk in de openbare ruimte. Laten we Zandvoort zien hoe het was en hoe het nu is.

gerard muur 3

Dan moet het plan uitgewerkt worden, er moet budget voor komen, toestemming, handjes. Past het bij de andere plannen. De entree van Zandvoort onder andere.

Vandaag een eerste blik op de nieuwe muur. In de stromende regen, dat wel. Maar wat wordt het mooi!

Cultuur historisch beeldmateriaal vanuit het Zandvoorts Museum. De schelpenkar, een oude plattegrond van Zandvoort en bomschuiten. Dan op de muur bij de bankjes hedendaags werk van Zandvoortse fotografen waar we trots op kunnen zijn. Fotowerk van het Circuit, de duinen en het strand.

Gerard kuipers: "De muur is geworden wat we ervan verwacht hebben, een echte blikvanger voor de bewoners en toeristen in Zandvoort. Op deze manier laten we zien wat we kunnen doen met een beperkt budget. Het verheugt mij ook dat we dit soort dingen mogelijk kunnen maken samen met mensen uit
Zandvoort, die er gewoon de schouders onder zetten".