L1 zoekt een marketing-communicatiemedewerker (m/v)


L1 is op korte termijn op zoek naar een enthousiaste, creatieve marketing/communicatiemedewerker (m/v) (36 uur per week), met gevoel voor commercie.

Wat zijn je taken?
In deze functie bedenk je nieuwe acties en creatieve voorstellen voor onze (potentiele) adverteerders. Het realiseren van het opgestelde marketingplan zie je als een uitdaging en je houdt graag de touwtjes in handen. Jouw commerciele affiniteit uit zich in het ontwikkelen van aantrekkelijke
commerciele producten op basis van vooraf verzamelde marktinfo. Op enthousiaste wijze weet jij hiermee sales te inspireren.

Op een creatieve manier houd je je bezig met de inkoop van marketingmateriaal en beheer en exploiteer je onze L1 Shop.

Je gebruikt jouw organisatietalent bij de marketingvoorbereiding van de commerciele producten, (klant) evenementen en overige activiteiten. Bij drukte of bij afwezigheid van jouw collega PR / Marketing vervang of ondersteun je je collega. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de uitvoering
van het Marketing en communicatiebeleid van L1.

Kortom een aantrekkelijke functie voor een gedreven, commerciele marketingprofessional.

Ben jij onze nieuwe collega?
Heb je een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in commerciele richting, eventueel aangevuld met relevante marketingcursussen, minimaal 3 jaar werkervaring in soortgelijke functie(s) en daarnaast goede communicatieve- en contactuele vaardigheden? Beschik je daarnaast over ervaring op het
gebied van marketing? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!
Natuurlijk verwachten wij dat je kennis en ervaring hebt in het werken met de Office pakketten en ben je accuraat, flexibel, stressbestendig, servicegericht en initiatiefrijk.

Wat kun je verwachten van L1?
Wij bieden een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief. Een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, doch maximaal functiegroep F van de Omroep CAO (maximum EUR 3.230,31 bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

Heb je interesse?
Stuur je sollicitatie (inclusief CV) voor 6 mei 2016 naar: L1, T.a.v. mevrouw B. van Neerven, HR medewerker, Postbus 31, 6200 AA Maastricht. Of per e-mail naar: Solliciteren@L1.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jolanda van Kesteren op telefoonnummer 043-850 60 00.Zie ook onze website www.L1.nl/vacature.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.