Heropening parallelbuis Schipholtunnel

Heropening parallelbuis Schipholtunnel

Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 25 april 2016- Laatste update: 25 april 2016 16:23 uur

Vanaf 30 april is de luchthaven Schiphol vanaf de A4 weer bereikbaar via de parallelbuis van de Schipholtunnel. Het verkeer vanuit Amsterdam richting Schiphol maakt dan geen gebruik meer van de hoofdbuis van de Schipholtunnel.

Een half jaar geleden werd de parallelbaan op de A4 in verband met werkzaamheden afgesloten. Op zaterdagochtend 30 april om 07.00 uur wordt de parallelbuis van de Schipholtunnel weer opengesteld voor het verkeer richting Schiphol. Het verkeer kan dan gebruik maken van de parallelbaan op de A4, die bereikbaar is via een tijdelijke uitvoegstrook direct na het knooppunt Badhoevedorp.

De nieuwe situatie voor verkeer vanuit Amsterdam richting Schiphol is weergeven op het kaartje (PDF, 89,21 KB). Ook wordt de route ter plekke met borden aangegeven.

Tijdelijke wegafzetting

Op vrijdag 29 april wordt vanaf 22.00 uur de wegafzetting verplaatst en belijning aangepast op de A4 tussen knooppunt Badhoevedorp en de Schipholtunnel. Tot en met vrijdag 13 mei blijft er een wegafzetting staan, zodat de aannemer zijn laatste werkzaamheden veilig kan uitvoeren.