Talkshow Talk of the Town met thema Vluchtelingen op RTV Utrecht en ..


Op zondag 1 mei zenden RTV Utrecht en de Utrechtse stadszender UStad live de talkshow Talk of the Town uit, live vanuit het Utrechtse stadhuis aan de Oudegracht. In het televisieprogramma bespreekt presentatrice Eva Brouwer het laatste culturele nieuws en ontvangt ze spraakmakende gasten.
Thema van deze uitzending is 'bestemming bereikt'. Het programma is onderdeel van de Culturele Zondag.

Uitzending 1 mei
Deze editie van Talk of the Town staat in het teken van vluchtelingen en heeft als centrale vraag: hoe gaat Utrecht om met de komst van vluchtelingen? Presentatrice Eva Brouwer ontvangt verantwoordelijk wethouder Kees Diepeveen. Met Lisanne van Happen van het Utrechtse fotocentrum Fotodok
bespreekt Eva hoe foto's onze beeldvorming over vluchtelingen bepalen. En hoe is het wanneer je als vluchteling na jaren Utrechter bent geworden? Ook te gast zijn nieuwe Utrechters, ex-vluchtelingen voor wie Utrecht een nieuwe bestemming is.

Publiek
Tijdens de opname is publiek van harte welkom in het oude Stadhuis. De deuren aan de het stadhuisplein staan open vanaf 16.00 uur.

Talk of the Town is op zondag 1 mei live om 16.30 uur te zien op RTV Utrecht en UStad. De uitzending is terug te kijken via rtvutrecht.nl/gemist. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met Culturele Zondagen en de Gemeente Utrecht. De volgende uitzending is op zondag 4 september tijdens
het Uitfeest.