Bewonersbrief voortgang groot onderhoudsproject


Lees voor
29 april 2016

Onderstaande bewonersbrief is bezorgd bij bewoners van Albert Schweitzerlaan 101 t/m 175, Henry Dunantstraat 93 t/m 187, Vrouwenzandstraat 30 t/m 56 en 61 t/m 157, Gouwzeestraat, Roggebotstraat, Zuiderzeestraat en Kadoelenstraat:

onderwerp: voortgang groot onderhoudsproject

Beste bewoner,

Onze laatste brief over het groot onderhoudsproject in uw buurt dateert van 10 maart dit jaar. Wij schreven u toen, dat in de Albert Schweitzerlaan het ontwerp zal worden uitgevoerd volgens de variant met langsparkeervakken. Op de bijgevoegde tekening vindt u deze uitwerking.

Voortgang

De volgende stap in de voorbereiding is de formele vaststelling van dit ontwerp door het College van B&W. Deze vaststelling heeft plaatsgevonden op maandag 25 april 2016. Op die datum is de termijn van de zienswijze ingegaan. U kunt nog gedurende 6 weken vragen of opmerkingen over het ontwerp
toesturen. Daarna volgt de technische voorbereiding van het werk en het aantrekken van een aannemer om het werk uit te voeren.

Planning

Wij gaan er nog steeds van uit, dat de aannemer eind 2016 met het werk kan beginnen.

Informatie

Zoals eerder vermeld, krijgt u nog een brief met praktische informatie, enkele weken voordat de werkzaamheden werkelijk starten.

Vragen

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met ondergetekende of de projectassistent. Dat kan via riooloverwherezuid@purmerend.nl of via telefoonnummer (0299) 452 452.

Met vriendelijke groet,

Reinier Graauwmans
Projectleider

bijlage: definitief ontwerp