Lintjesregen 2016


Burgemeester Jetten reikte vandaag 9 Koninklijke onderscheidingen uit namens Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander tijdens Lintjesregen. Ze verraste de gedecoreerden thuis of op locatie. Allen zijn Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Foto Koninklijke onderscheiding

v.l.n.r.: Ineke Cappon-Cijsouw, Lau Oosthoek, Albert Galle, Pietje Simpelaar-Visser, Marie-Louise Galle-van Morrelgem, burgemeester Annemiek Jetten, Corrie Corijn-de Waal, Jacques Danielse, Hein Klooster en Wilma Valk-Moors.

Ineke Cappon - Cijsouw uit Breskens heeft een lintje gekregen voor haar inzet voor onder andere kerk, Sensoor en voedselbank.



Wilma Valk uit Breskens kreeg een lintje voor onder andere haar werk als vrijwilliger, journalist en schrijver van boeken over de streek.



Hein Klooster uit Breskens is onderscheiden voor zijn inzet voor onder andere het Visserijmuseum en diverse bestuursfuncties in Woerden en Amsterdam.



Lau Oosthoek uit Schoondijke kreeg een lintje voor onder andere zijn inzet voor de Oranjevereniging, activiteitencommissie, dorpsraad en tennisclub.



Corrie Corijn - de Waal uit IJzendijke is onderscheiden vanwege onder andere haar inzet voor de muziekvereniging en collectes voor diverse goede doelen en als mantelzorger.



Jacques Danielse uit Aardenburg heeft een lintje gekregen voor zijn inzet voor onder andere de voetbal, ziekenomroep en de fanfare.



Daarna reikte burgemeester Jetten twee onderscheidingen tegelijk uit aan het echtpaar Albert en Marie-Louise Galle - van Morrelgem uit Aardenburg. Mevrouw Galle kreeg een lintje voor onder andere haar vrijwilligerswerk in Coensdike, kerk, fietsclub en tandemtochten voor blinden en
slechtzienden. De heer Galle is onderscheiden vanwege zijn inzet voor onder andere Coensdike, kerk, verkeersexamens, fietsclub en fietstochten blinden en slechtzienden.



Pietje Simpelaar uit Oostburg kreeg een lintje voor haar vrijwilligerswerk voor onder andere kerk en minima en haar inzet als mantelzorger.