Traineeprogramma


trainee (web).jpg

Trainee

Ben jij onlangs afgestudeerd en wil jij je inzetten voor een bloeiende regio?

Bruis jij van de ideeen en zoek je een plek om maatschappelijke vraagstukken op te lossen? Dan is ons tweejarig regionale traineeprogramma echt iets voor jou! Samen met circa 30 medetrainees uit de regio kun je je in snel tempo ontwikkelen in een boeiende, inspirerende omgeving. Deelnemende
organisaties zijn: de provincie Utrecht en de gemeenten Amersfoort, De Bilt, Bunnik, Houten, Stichtse Vecht, Vianen, Woerden, IJsselstein/Montfoort en Utrecht.

Wat biedt dit traineeprogramma je?

Voor circa 90% van je tijd krijg je een afgerond pakket van eigen taken op startersniveau. Zo doe je werkervaring en kennis op en krijg je de kans om te groeien naar het niveau van een reguliere functie. De overige 10% besteed je aan persoonlijke ontwikkeling, het opzetten van een project met
collega-trainees en netwerkbijeenkomsten. Om je breed te ontwikkelen werk je tijdens je traineeprogramma ook aan een opdracht bij een van de andere organisaties.

Interesse?

Ben je geinteresseerd? Reageer dan uiterlijk 16 mei 2016. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag digitaal via deze site. Hier kun je ons je contactgegevens, motivatiebrief en curriculum vitae toesturen. De vacatures van de gemeente Woerden vind je hier.