Bekijk alle evenementen en doe mee!


Bekijk alle evenementen en doe mee!

Woensdag, 4 mei 2016. Uit de afdeling, Redactie

Bekijk alle evenementen en doe mee!

De komende tijd zijn er weer veel leuke en interessante evenementen. Hier vind je een overzicht van een aantal activiteiten.

Duurzaam bouwen

Op woon- en energiegebied zijn veel ontwikkelingen: een pand met een kas op de bovenste verdieping, huizen zonder gasaansluiting, spijkerbroeken als isolatie, een buurthuis ombouwen. Deze onderwerpen en meer komen aan bod tijdens de bijeenkomst Duurzaam Bouwen op 18 mei.

Yup Borrel

Ben je een jonge PvdA'er of een iets minder jonge PvdA'er en heb je zin in een gezellige borrel? Kom dan op donderdag 19 mei naar de YUP borrel in cafe Boudewijn.

Inspiratiebijeenkomst koers 2018

In maart 2018 zijn er weer verkiezingen voor de Gemeenteraad. Dat is sneller dan je denkt. We moeten daarom met elkaar aan de bak. Maar hoe doen we dat? Met wie werken we samen en hoe? Hiervoor zoeken we inspiratie in de stad en bij onze leden. Kom op zaterdag 21 mei naar de
Inspiratiebijeenkomst koers 2018.

WEurope Festival

Kom ook naar het WEurope Festival op zaterdag 11 juni op de Westergasfabriek in Amsterdam en maak kennis met de diversiteit die Europa te bieden heeft. Op het programma optredens, workshops, debatten, interviews, komedie, dans, foodtrucks en nog veel meer!