Afsluiting Van Alkemadelaan deel 2


Afsluiting Van Alkemadelaan deel 2

Gepubliceerd:
04 mei 2016

Laatste wijziging:
04 mei 2016

Van 9 tot en met 13 mei vindt de tweede fase van de asfalteringswerkzaamheden op de Van Alkemadelaan plaats. De Van Alkemadelaan is dan tussen de Benoordenhoutseweg richting de Waalsdorperweg afgesloten voor het verkeer.

Omleidingen
o Verkeer richting Scheveningen wordt omgeleid via de Benoordenhoutseweg - Landscheidingsweg.
o Verkeer richting het Bronovo Ziekenhuis wordt omgeleid via de Zuid-Hollandlaan - Koningskade - Wassenaarseweg - Oostduinlaan - Waalsdorperweg.
o Verkeer richting Benoordenhout wordt omgeleid via Benoordenhoutseweg-Landscheidingsweg-Van Alkemadelaan en kruising Wassenaarseweg. Deze kruising blijft tot 22.00 uur open voor het verkeer.

Verkeer richting de Benoordenhoutseweg kan wel over de Van Alkemadelaan rijden. Fietsers kunnen langs het werk blijven fietsen. Ter hoogte van de zijstraten wordt het rode fietsersasfalt doorgetrokken, hier moeten fietsers even afstappen.

Bus 23
Buslijn 23 richting Scheveningen wordt omgeleid tijdens de Van Alkemadelaan. Meer informatie over de tijdelijke route staat op www.htm.nl.

Kijk voor meer info over de werkzaamheden en omleidingen op http://www.denhaag.nl/home/bewoners/verkeer-en-vervoer/to/Van-Alkemadelaan-vervangen-asfalt.htm