Burgemeester Hoogendoorn verwelkomt nieuwe Nederlanders - gemeente O..


Op 3 mei 2016 zijn vier inwoners van de gemeente Oldebroek tot Nederlander genaturaliseerd: Mevrouw Ethayarani Parameswaran en haar 2 minderjarige kinderen Kajeeba en Nieveejan, als-ook mevrouw Rodriques Silva met haar zoon Icara Lucas.

Zij mogen zich nu officieel Nederlander noemen. Dit werd bekend gemaakt door burgemeester Adriaan Hoogendoorn in het bijzijn van enkele familieleden.

Formeel Nederlander

Mevrouw Parameswaran afkomstig uit Sri Lanka en mevrouw Rodriques Silva afkomstig uit Brazilie, legden de verklaring van verbondenheid af en ontvingen vervolgens uit handen van burgemeester Adriaan Hoogendoorn de schriftelijke `Bekendmaking van verlening van het Nederlanderschap'. Daarmee zijn
zij nu formeel Nederlander. "Ik heet ze van harte welkom en wens ze een goede tijd toe in onze gemeente", zegt burgemeester Hoogendoorn.

Naturalisatieceremonie

Om de zes weken worden niet Nederlanders, die hierover bericht hebben ontvangen, tot Nederlander genaturaliseerd. Tijdens een korte bijeenkomst leggen de deelnemers een verklaring van verbondenheid af, waarmee zij beloven om de rechten en plichten, die bij het Nederlanderschap horen, te
respecteren. Daarna krijgen de kandidaten de `Bekendmaking van verlening van het Nederlanderschap' overhandigd.

Foto genaturaliseerden met burgemeester Hoogendoorn