Gemeente Stadskanaal - Scootmobieltraining


RSS
Scootmobieltraining

Op woensdag 25 mei wordt er een scootmobieltraining georganiseerd door Stichting Bevordering Verkeerseducatie in samenwerking met het Gehandicaptenplatform Stadskanaal Gemeente Stadskanaal, Welstad, VVN en Zorgcentrum Maarsheerd.

De scootmobieltraining begint om 13.45 uur en eindigt om 16.30 uur. Inloop is vanaf 13.30 uur. De locatie is Zorgcentrum Maarsheerd te Maarsdreef 1 in Stadskanaal.

Tijdens deze drie uur durende training wordt de verkeerstheorie, toegespitst op de scootmobiel behandeld, een behendigheidsparcours afgelegd met technische check van uw scootmobiel en een praktijkrit door Stadskanaal gedaan om verkeerssituaties te oefenen. De training is een opfriscursus: er
zit geen examen aan gekoppeld. Doel van de training is dat u zelfverzekerd en met vertrouwen kan deelnemen aan het verkeer. Daarnaast is deze training ook geschikt als opfriscursus voor de scootmobieltochten, die door Welstad worden georganiseerd.

Meer informatie?

Dankzij financiele bijdrage van Verkeerswijzer Groningen kunt u kosteloos deelnemen aan de scootmobieltraining. Let wel: voor de training zijn maximaal 27 plaatsen beschikbaar. Voor nadere informatie en opgave mailt u naar info@stichtingsbv.nl of belt u (0512) 544 610.