Mobistar : Lancering van het merk Orange op de Belgische markt

Brussel, 4 mei 2016

Lancering van het merk Orange op de Belgische markt

o De algemene vergadering van aandeelhouders keurt de naamswijziging van het bedrijf tot Orange Belgium goed;

o De overgang naar het merk Orange zal voor de klanten vanaf zondag 8 mei zichtbaar beginnen te worden;

o De eerste communicatiecampagne van Orange wordt op dinsdag 10 mei gelanceerd

De algemene vergadering van aandeelhouders van Mobistar nv, die op woensdag 4 mei plaatsvond, keurde met een zeer grote meerderheid van stemmen de aanname van de nieuwe bedrijfsnaam goed. Mobistar heet vanaf nu Orange Belgium. De aandeelhoudersstructuur en het bestuur van het bedrijf werden niet gewijzigd.

De aanname van de naam Orange Belgium is de eerste stap in het kader van de overgang van het merk Mobistar naar Orange. Alle teams van Mobistar werken mee om van deze overgang een succes te maken.

De komende dagen zullen de klanten de volgende wijzigingen zien:

o Zondag 8 mei rond de middag: de website van Mobistar zal de kleuren van het merk Orange overnemen, het webadres wordt: www.orange.be; o Maandag 9 mei om 9 uur: de naam en de tickercode Mobistar/MOBB worden Orange Belgium/OBEL (de ISIN code blijft onveranderd). De eerste officiele notering van Orange Belgium op de beurs wordt gevierd met een belceremonie op initiatief van Euronext Brussel, net voor de beurs opengaat. Dinsdag 10 mei: lancering van de nationale communicatiecampagne van Orange.

Gelijktijdig wordt het merk Orange verder uitgerold in alle verkooppunten.

Jan Steyaert, voorzitter van de raad van bestuur, reageert na de algemene vergadering: "Na de unanieme beslissing van de raad van bestuur voor de merknaamwijziging, luidt Orange Belgium nu het begin in van de volledige overgang naar het merk Orange. Alles wordt nu in het werk gesteld om van deze lancering een succes te maken en ons, dankzij onze rol als convergente speler, nog sterker te maken op de Belgische markt."

HUG#2009875 Mobistar

MobistarA. Reyerslaan 70, 1030 Brussels, Belgium

* T. +32 (0)2 745 71 11 * F. +32 (0)2 745 70 00