Euronext-derivaten toegevoegd aan Quincy Extreme Data Service van McKay Brothers

Termijncontracten aandelenindex met de laagste bekende latentie in belangrijkste Engelse handelscentra

LONDEN en GENEVE, Zwitserland, 5 mei 2016 /PRNewswire/ -- McKay Brothers International heeft termijncontracten voor de Euronext-aandelenindex toegevoegd aan de in de sector toonaangevende Quincy Extreme Data Service (QED-service). De QED-service biedt nu selecte Euronext-instrumenten met de laagste bekende latentie in de belangrijkste Engelse handelscentra. Latentie voor Slough-LD4 bedraagt 273 microseconden, voor Interxion-LON2 is het 140 en voor het POP van Quincy in midden-Londen vlakbij de LSE is het 142.

"Risiconemers en risicobeheerders begrijpen dat het snel ontvangen en verwerken van essentiele beursgegevens een significante impact kan hebben op de prestaties", aldus MBI Managing Director Francois Tyc. "We zijn er opgetogen over om Euronext-gegevens met de laagste bekende latentie aan te kunnen bieden aan QED-abonnees".

Het lokale millimeternetwerk van MBI in het VK verbindt de vijf leidende datacentra in en rond Londen draadloos met de laagste bekende latenties.

"De eenvoud van de implementatie van QED helpt bij de acceptatie van draadloze marktgegevens", ging Tyc verder. "QED biedt meer draadloze beursgegevens in meer POP's dan elke andere leverancier en dat onder voorwaarden die vele cases voor het gebruik ondersteunen".

De QED-service biedt een op maat gesneden prijsmodel. Abonnees betalen alleen voor de gegevens die ze nodig hebben en de POP's waarin ze die verbruiken. Het bedrijf biedt kortlopende contracten en gratis proefperioden, alsmede een korting voor kleine bedrijven. Naast Euronext-gegevens distribueert de QED-service marktgegevens van tien beurzen in veertien Amerikaanse en Europese POP's.

Latenties en prijzen voor de QED-service worden gepubliceerd op http://www.quincy-data.com/ [http://www.quincy-data.com/]

Over McKay Brothers International, SA

McKay Brothers International, SA is een bedrijf dat zich heeft bewezen als leverancier van draadloze bandbreedte voor privegebruik en de leidende distributeur van marktgegevens via microgolven met extreem lage latentie. De QED-service (Quincy Extreme Data Service) is een geintegreerde en genormaliseerde feed van selecte marktgegevens met als bron meerdere financiele beurzen wereldwijd en wordt aangeboden in colocatiecentra voor beurzen over de hele wereld.

McKay Brothers International

Web site: http://www.quincy-data.com/