Man met geweld van zijn jas beroofd


Man met geweld van zijn jas beroofd

Laatste update:
08-05-2016 | 11:35

Woordvoering:
Oost-Nederland

Ermelo - Zaterdagavond is een 34-jarige inwoner van Putten op de Watervalweg in Ermelo door drie mannen met geweld van zijn jas beroofd.

Het slachtoffer fietste rond 22.40 uur over de Watervalweg. Ter hoogte van de parkeerplaats bij de Zuiderveldweg werd hij door een auto bijna van z'n fiets gereden. Even verderop stopte de auto en stapten er twee mannen uit. De bestuurder bleef in de auto zitten. De Puttenaar werd direct in
zijn gezicht geslagen. De mannen rukten met geweld zijn jas van zijn lijf en duwden hem vervolgens omver. Daarna gingen ze er met zijn jas vandoor.
De jas betreft een blauwe jas van het merk G-star. De mannen reden in grijze Ford Mondeo van een oud model of een type dat daar sterk op lijkt. De auto was voorzien van Poolse kentekenplaten.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen van deze beroving of mensen die meer informatie kunnen geven op basis van de gegevens van de auto en de blauwe jas. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of via het reactieformulier.

2016224730