Bloemen op bagageband tijdens Moederdag

Reizigers op Airport Weeze aangenaam verrast

Weeze - Het initiatief "Bloemen - 1000 goede redenen" heeft voor een speciale verrassing op Moederdag gezorgd: de passagiers van vliegtuigen uit Palma de Mallorca en Ibiza werden zondag 8 mei 2016 op de luchthaven Weeze begroet met bloemen. Deze kleurrijke geschenken bereikten de reiziger op een ongebruikelijke manier: via de bagageband.

Harten van rozen en boeketten met bloemen tussen de koffers: dit buitengewone fenomeen mochten de vakantiegangers ervaren die op zondag met de vliegtuigen uit Palma de Mallorca en Ibiza op de luchthaven Weeze landden. Met de humorvolle waarschuwing: "kom niet thuis zonder bloemen", heeft Airport Weeze samen met het initiatief "Bloemen - 1000 goede redenen" deze actie op Moederdag georganiseerd.

De passagiers van de twee vliegtuigen werden op Moederdag begroet met kleurrijke bloemen, zodat ze niet met lege handen thuis hoefden te komen. En zo zorgden de boeketten en bloemenharten eerst voor verbazing, direct gevolgd door enthousiaste gezichten, toen ze hun ontvangers bereikten tussen de koffers op de bagageband. Boeketten en hartvormige bloemstukken die hun rondjes op de bagageband op Moederdag draaien- het enthousiasme van de passagiers sprak voor zich: een geslaagde verrassing!

Bovendien gaf het initiatief "Bloemen - 1000 goede redenen" bij de uitgang nog Gerbera's weg aan de reizigers. Het initiatief informeert over de betekenis van planten en bloemen en wil letterlijk 1000 goede redenen noemen voor deze producten. Het doel is vooral jonge mensen op een ongewone manier voor bloemen te interesseren. Bijvoorbeeld om een tevreden glimlach op het gezicht van de ontvanger te toveren - op de luchthaven Weeze is dit op Moederdag goed gelukt!