Kent u iemand die een lintje verdient?


Gepubliceerd op: 11 mei 2016
In onze gemeente zetten vele inwoners zich zeer verdienstelijk in voor het maatschappelijk welzijn. Zij doen dit belangeloos, veelal in alle bescheidenheid en ook al jarenlang. Bovendien meestal naast het dagelijks werk. Voor hun bijzondere inzet verdienen deze inwoners waardering en erkenning
vanuit de samenleving en zij kunnen in aanmerking komen voor een Koninklijke Onderscheiding. Uitgangspunt daarbij is de Lintjesregen 2017.
Kent u iemand die een lintje verdient, dan kunt u daartoe een aanvraag indienen bij de burgemeester van Amstelveen, Postbus 4, 1180 BA Amstelveen.
Omdat rond het toekennen van een Koninklijke Onderscheiding een uitgebreide procedure moet worden gevolgd, dient de voordracht voor 15 juli 2016 ingeleverd te zijn.

Voor nadere informatie over de mogelijkheden van een Koninklijke Onderscheiding, kunt u na 1 juni 2016 contact opnemen met de heer Menno Brinkman, kabinet burgemeester gemeente Amstelveen. Dit telefonisch via (020) 540 4487 of via mail m.j.brinkman@amstelveen.nl.

Op de website www.lintjes.nl kunt u het aanvraagformulier doornemen en downloaden.

Delen op:

* facebook
* linkedin
* nujij

Wilt u meer weten?

* Laan Nieuwer-Amstel 1, 1182 JR Amstelveen
* Bel ons op: (020) 540 49 11
* Contactformulier
* gemeente@amstelveen.nl
* Openingstijden per balie
* Routebeschrijving
* Volg Gemeente Amstelveen op Twitter
* Volg Gemeente Amstelveen op Facebook
* Inschrijven voor de nieuwsbrief: nieuwsbrief@amstelveen.nl