Uitnodiging Priesterwijding Boris Plavcic


Uitnodiging Priesterwijding Boris Plavcic 11-5-2016

[IMG]

Priesterwijding in het heilig jaar van de barmhartigheid

Op zaterdag 28 mei 2016 zal Mgr. dr. J.H.J. van den Hende door handoplegging en gebed Boris Plavcic tot priester wijden. De wijding vindt plaats tijdens de Eucharistieviering die begint om 11.00 uur in de HH. Laurentius en Elisabeth Kathedraal (Mathenesserlaan 305 te Rotterdam). De uitnodiging
voor de priesterwijding is recent verzonden.

Rector Broeders van Vronesteyn nodigt belangstellenden van harte uit om deze plechtigheid mee te vieren. Na de viering is er gelegenheid de nieuwe priester en elkaar te ontmoeten.

Voorafgaand aan de viering is het tussen 10.00-10.45 uur mogelijk om het sacrament van Boete en Verzoening te ontvangen (Mariakapel links achterin de kerk).

In deze tijd van voorbereiding wordt gevraagd om uw gebed voor de wijdeling.

Priesters zijn uitgenodigd te concelebreren. Zij worden gevraagd een eigen albe en witte stola meenemen en zich te melden voor de viering bij de ingang van de plebanie.

De voorzijde van de uitnodiging toont het internationale logo van het Heilig Jaar van de Barmhartigheid. Dit jaar begon op 8 december 2015, het Hoogfeest van de Onbevlekte Ontvangenis van Maria, en eindigt op 20 november 2016, het Hoogfeest van Christus Koning.

* Lees ook op deze website (zondag 8 november 2015):
Diakenwijding Boris Plavcic : `Je hart geven aan de Heer'

(Foto: P. van Mulken)
[IMG]