Woningbouw in Warande schrijdt voort


Geplaatst: 11-5-2016

De zich gunstig ontwikkelende economie heeft ook positieve invloed op de Lelystadse woningmarkt. In Warande wordt dat zichtbaar door voortschrijdende woningbouw.

In de maand juni zal de 1er paal voor deze woningen worden geslagen.

Dotterbloemhof

Zo wordt donderdag 12 mei 2016 de 1e paal geslagen voor acht woningen aan de Dotterbloemhof. Het gaat om een project van de Lelystadse ontwikkelaar ReadyforLiving die met zijn kant-en-klaar woonconcept succesvol is. Ook de verkoopresultaten van de tweede fase van Dotterbloemhof die
ReadyforLiving op de markt heeft, zijn goed. Deze 2e fase omvat acht rijwoningen waarbij de inrichting van de nieuwbouwwoningen bij de koopprijs is inbegrepen en kan worden meegefinancierd. Naar verwachting kan ook van deze 2e fase binnenkort de 1e paal worden geslagen.

Penningkruidstraat

De 11 rijwoningen die ontwikkelaar LeClercq aan de Penningkruidstraat op de markt heeft gebracht, zijn allemaal verkocht. In de maand juni zal de 1er paal voor deze woningen worden geslagen. Voor de twee-onder-een kapwoningen die Le Clercq hier wilde ontwikkelen, was echter onvoldoende
interesse. De reserveringsovereenkomst tussen gemeente en de ontwikkelaar is beeindigd. Dat betekent dat deze projeckavel nu weer beschikbaar is voor andere marktpartijen voor een nieuw plan.

Meer informatie over de nieuwbouwprojecten in Lelystad en in het bijzonder in Warande vindt op de website www.woneninlelystad.nl.