Flevosap vangt de zon met nieuwe seizoensvariant: Zomerdag

woensdag 11 mei 2016 16:59

Dit is een origineel bericht van Flevosap bv

PERSBERICHT VRIJ VOOR PUBLICATIE

Biddinghuizen, 11 mei 2016

Flevosap vangt de zon met nieuwe seizoensvariant: Zomerdag

Vanaf deze week staat Zomerdag in de schappen bij Albert Heijn. Een nieuwe, zonnige mix van de originele Flevosap-appels met de exotische vruchten ananas, nectarine en perzik. Daarmee is de zomer echt begonnen!

Heerlijk warme zonnestralen, een glinsterend zandstrand, madeliefjes met hun gouden hart: al die zomerse gele kleuren zijn nu gevangen in een verrassend fris-zoet fruitsap. Heerlijk verkoelend voor buiten en binnen.

Exclusief bij Albert Heijn

Flevosap Zomerdag is een honderd procent sap voor het zomerseizoen. Met 70 procent appelsap, 18 procent ananassap, 8 procent nectarinepuree en 4 procent perzikpuree. Kortom: sap waar je de smaak ziet zitten! Natuurlijk smaakt dat allemaal bij elkaar ook heerlijk in de winter, maar Zomerdag wordt geleverd zolang de (zomer)zon schijnt. In praktijk staat deze nieuwe Flevosap-variant tot medio oktober in de schappen. In de bekende glazen 1-liter flessen. Exclusief bij Albert Heijn!

Zusje van Winteravond

Flevosap Zomerdag is de zomerse tegenhanger van Winteravond. Een hartverwarmende combinatie van puur appelsap met een beetje vlierbessensap en gluehweinspecerijen. Deze succesvolle rode seizoensvariant werd afgelopen winter eveneens exclusief bij Albert Heijn geintroduceerd.

Over Flevosap

Flevosap is een premiummerk binnen het segment vruchtensappen. Aan het fruitsap worden geen smaak- en kleurstoffen toegevoegd, zodat alleen de pure appel en ander fruit op ambachtelijke wijze worden gebotteld en gedronken. Het assortiment omvat de varianten appel, appel-aardbei, appel-cassis, appel-citroen, appel-kers, appel-peer, appel-sinaasappel, peer, peer-cranberry, sinaasappel, en appel-peer-zwarte-bes, en de beide seizoensvarianten. Ook zijn appel, appel-aardbei, appel-sinaasappel en sinaasappel in de horeca verkrijgbaar in een 200-ml flesje.

*

*

*

*