Miljoenste order voor online dierenapotheek Medpets


OUD GASTEL, 20160511 -- Anderhalf jaar na het vieren van de 500.000ste order bereikte online dierenapotheek Medpets eerder deze week de mijlpaal van 1.000.000 bestellingen. Na de oprichting in 2007 houden vandaag de dag 45 werknemers zich bezig met marketing, klantenservice, webdevelopment en fulfilment. Maandelijks verlaten ruim 30.000 pakketten het magazijn in Oud Gastel met als eindbestemming klanten in met name Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk.

Trots
De afgelopen jaren heeft Medpets hard aan de weg getimmerd en dit is door de klanten beloond. Zo won Medpets.nl de Thuiswinkelaward Publieksprijs XS in de categorie Dieren en heeft Medpets.be de BeCommerce Award in de categorie Home, Garden & Animal gewonnen. Daarnaast staat Medpets inmiddels op plek 60 van het middensegment van de Twinkle top 100.

Uitbreiding
Naast de webshops Medpets.nl, Medpets.be en Medpets.de zal Onlinepets B.V. vanaf juni ook de Engelse markt via de webshop Vetsend.co.uk betreden. Daarnaast heeft Medpets de ambitie om de komende jaren in meer Europese landen geneesmiddelen, supplementen, voer en benodigdheden voor huisdieren aan te gaan bieden.