Vrijwilligers gezocht


Vrijwilligerssteunpunt Buren informeert, ondersteunt en brengt vrijwilligers en maatschappelijke organisaties bij elkaar. Op dit moment zijn er de volgende vacatures:

* Nieuwe leden voor de Participatieraad Wmo en Jeugdhulp. De participatieraad adviseert Burgemeester en Wethouders over zorg, welzijn, wonen, vervoer en burgerparticipatie; kortom: onderwerpen die inwoners raken in hun dagelijks leven. Tijdsinvestering: gemiddeld 4 uur per week.
* De Plaatselijke Commissie St. Lambertuskerk zoekt vrijwilligers om te helpen bij het beheer en bij het ondersteunen van activiteiten en evenementen. Daardoor krijgt het gebouw, naast een kerkelijke, ook een maatschappelijke functie. Het gaat om: koffie serveren, opruimen, schoonmaak,
afwassen. Vaak in het weekend.
* Burenhulp zoekt een vrijwilliger met groene vingers voor het onderhouden van een kleine tuin in Lienden.
* RTV-Betuwe, de lokale omroep voor o.a. de gemeente Buren zoekt een medewerker voor de redactie. Het gaat om televisie, radio en kabelkrant.

Geinteresseerd? Vragen? Neem contact opnemen met vrijwilligerssteunpunt Buren via t. 0344-602337 of vrijwilligers@welzijnburen.nl. Meer vacatures staan op www.welzijnburen.nl.