Aanvragen subsidie instrumentaal muziekonderwijs cursusjaar 2016-2017


Aanvragen subsidie instrumentaal muziekonderwijs cursusjaar 2016-2017

Op grond van de deelverordening subsidie Muziekonderwijs Scherpenzeel kunt u subsidie aanvragen voor het volgen van muzieklessen bij een bevoegd muziekdocent of een erkende muziekschool voor het seizoen 2016-2017.

Voor algemene muzikale vorming kan geen subsidie meer aangevraagd worden. Voor minderjarige muziekleerlingen kan subsidie worden aangevraagd door de ouders/verzorgers. Meerderjarige leerlingen tot 25 jaar kunnen zelf subsidie aanvragen als ze dagonderwijs volgen of als er sprake is van
werkloosheid en/of arbeidsongeschiktheid. Het maximale subsidiebedrag voor instrumentaal muziekonderwijs is EUR 200,00. Dit bedrag wordt evenredig naar beneden bijgesteld als er meer aanvragen zijn dan het subsidieplafond toelaat.

De voorwaarden om in aanmerking te komen voor subsidie staan vermeld in de informatiefolder. Deze folder en het aanvraagformulier zijn af te halen bij de receptie van het gemeentehuis, de openbare bibliotheek, muziekschool SMS en bij Caecilia. De folder en het formulier kunt u ook digitaal
vinden op onze website.

Alle aanvragen moeten voor 1 juli 2016 bij het gemeentehuis ingediend te zijn. Aanvragen die later binnenkomen worden niet in behandeling genomen. Voor vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat van de gemeente Scherpenzeel, telefoonnummer (033) 277 23 24.