Oproep aan verenigingen om gegevens te controleren


Oproep aan verenigingen om gegevens te controleren

De gemeente Onderbanken heeft eind vorig jaar alle adressen van lokale verenigingen en (welzijns)organisaties opgenomen in de Sociale Kaart. Via deze sociale kaart kunnen inwoners van Onderbanken en van elders snel en gemakkelijk alle praktische en actuele informatie vinden over lokale
organisaties op het gebied van sport, vrije tijd, zorg, onderwijs, wonen en ontmoeting. De bezoekers van de Sociale Kaart komen, na doorklikken, bij de informatie/website van uw vereniging terecht.

Waar is de Sociale Kaart te vinden?

De Sociale Kaart vindt u op de digitale website Hulpwijzer Sociaal Domein, onderdeel van de website van de gemeente. Stichting MEE zorgt ervoor dat de Sociale Kaart gevuld wordt en actueel blijft. Een vermelding in de Sociale kaart is voor uw vereniging kosteloos.

Gegevens niet compleet

We merken dat de gegevens in de sociale Kaart van de verenigingen niet compleet zijn. Veel bezoekadressen zijn niet compleet. Daardoor is het niet bekend waar uw vereniging zijn activiteiten houdt en/of gevestigd is. Hoe komt dit? Misschien heeft uw vereniging niet gereageerd op de mail
waarin MEE oproept de gegevens van uw vereniging/organisatie te controleren. Of misschien heeft u helemaal geen oproep ontvangen omdat er een verkeerd emailadres is gebruikt.

Verzoek

Langs deze weg willen wij u dan ook vragen om alsnog de gegevens van uw vereniging te controleren, ze aan te vullen en eventuele wijzigingen door te geven. Wat vragen wij van u?

Controle

Controleer uw organisatie en, als de vermelding niet volledig is, reageer dan binnen twee weken via het contactformulier dat u vindt (onderaan) op de website https://onderbanken.socialekaartnederland.nl/ >>. U kunt ook de Hulpwijzer van de gemeente Onderbanken openen en doorklikken naar de
Sociale Kaart.
Als de vermelding wel juist is, wilt u dit dan doorgeven via beheer@socialekaartnederland.nl? Wilt u aangeven om welke organisatie/locatie het gaat?

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u hulp bij het aanvullen van uw gegevens? Neem dan contact op met de redactie van de Sociale kaart via beheer@socialekaartnederland.nl.

Wij danken u alvast hartelijk voor uw medewerking.