50PLUS klimt naar zes zetels in Politieke Barometer

De partij 50PLUS kijkt met vertrouwen naar de toekomst. In de laatste peiling van de Politieke Barometer komt 50PLUS nu uit op 6 (bijna 7) zetels in de Tweede Kamer. Bij de laatste Kamerverkiezingen kreeg de partij 2 zetels.

De partijleiding van 50PLUS bereidt zich voor op de algemene ledenvergadering die op zaterdag 4 juni in het Beatrixgebouw in Utrecht wordt gehouden. De agenda en de bijbehorende stukken worden binnenkort op deze website geplaatst. Ook gaat hierover een nieuwsbrief naar de leden.

Een van de agendapunten voor de algemene ledenvergadering op 4 juni is de bestuursverkiezing. Er moeten een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en 6 algemene bestuursleden worden gekozen.

In de vergadering moet ook het huishoudelijk reglement van de politieke partij 50PLUS worden vastgesteld. Het concept hiervan is voorbereid door een reglementencommissie en is vervolgens met het hoofdbestuur besproken.

De afgelopen dagen waren de Eerste en Tweede Kamer met reces. De politici hervatten op dinsdag 17 mei hun werkzaamheden.