McKay Brothers International opent Marseille en Madrid POP

Microgolf provider breidt diensten uit naar India/Midden-Oosten gateway en de Spaanse markt

MARSEILLE, Frankrijk en MADRID, 16 mei 2016 /PRNewswire/ -- McKay Brothers International (MBI) heeft Marseille en Madrid toegevoegd als nieuwe Points-of-Presence. De nieuwe POP's zijn ontvangstsites voor de prive-bandbreedte abonnees van MBI die zenden vanuit Slough-LD4, Basildon en Frankfurt-FR2. Marseille en Madrid zijn ook distributie POP's voor de Quincy Extreme Data (QED) dienst. De bandbreedte en de markt datadiensten bieden de laagst bekende commerciele latentietijd. Als bijvoorbeeld de marktgegevens van futures in Aurora, IL worden geselecteerd, dan worden deze in 41,552 milliseconden in Marseille en in 43,978 milliseconden in Madrid gedistribueerd (een richting).

"Marseille en Madrid zijn belangrijke locaties voor onze abonnees," zegt MBI directeur Francois Tyc. "Marseille is het demarcatiepunt voor een belangrijke onderzeese kabel naar India en het Midden-Oosten. Madrid is een belangrijke Europese handelsplaats."

De QED dienst distribueert een breed bereik van geselecteerde futures die uit Illinois afkomstig zijn naar de twee POP's. Van bijzonder belang voor de handelaren in India en het Midden-Oosten zijn de selecteerde Metaal, Energie en FX futures die in Marseille gedistribueerd worden. De QED dienst distribueert in Madrid en Marseille ook bij de in de handel beschikbare laagste latentietijd geselecteerde Equity Index en rentefutures die afkomstig zijn uit Frankfurt.

"Banken en handelshuizen hebben snelle, betrouwbare marktgegevens nodig", vervolgt Tyc. "We zijn verheugd het mondiale karakter van de activiteiten van onze abonnees met het breedst mogelijke microgolf netwerk en aanwezigheid van marktgegevens in de industrie te ondersteunen."

De QED dienst distribueert marktgegevens van meer beurzen dan enig andere microgolf marktgegevens service. QED biedt geselecteerde gegevens van elf beurzen in de VS en Europa en er zijn meer in ontwikkeling. De zestien plaatsen van aanwezigheid van de onderneming bevinden zich in belangrijke handelsplaatsen in Illinois, New Jersey, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Spanje.

Latentietijden en prijzen voor de QED dienst worden gepubliceerd op http://www.quincy-data.com/

Over McKay Brothers International, SA

McKay Brothers International, SA is een bewezen provider van private draadloze bandbreedte en de toonaangevende distributeur van microgolf marktgegevens met een extreem lage latentietijd. The Quincy Extreme Data dienst voedt geintegreerde en genormaliseerde geselecteerde marktgegevens, afkomstig uit meerdere financiele beurzen wereldwijd en wordt aangeboden in colocatie centra van beurzen over de gehele wereld.

McKay Brothers International

Web site: http://www.quincy-data.com/