Keuringsdienst van Waarde food: vis
De Keuringsdienst van Waarde duikt in een speciaal vierluik in de toekomst van ons eten. Hoe gaan we zorgen dat er genoeg voedsel is voor de alsmaar groeiende wereldbevolking?
Het eten van morgen: vis
Hebben we in de toekomst nog wel vissers nodig? Steeds meer vis in de winkels komt niet uit de wilde zee maar uit een afgesloten kwekerij. Willen we meer vis produceren, dan zullen we meer moeten gaan kweken. Op land of in afgesloten netten in zee. Maar het probleem is dat veel kweekvis nog
grootgebracht wordt met wilde vis uit zee. Hoe zet je een vis op een vegetarisch dieet?
Keuringsdienst van Waarde food: Het eten van morgen, donderdag 2 juni om 20.25 uur op NPO 3
Website
* www.kro.nl/kvw
Programma
* Keuringsdienst van Waarde
Presentatoren
* Teun van de Keuken
* Sofie van den Enk
* Daan Nieber
Meer informatie
* Dionne Hekkers
Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880
Foto's bij dit persbericht
meer fotos van Keuringsdienst van Waarde