Flyeractie in stadshart voor de parkeerbundel


Geplaatst: 20-5-2016

Om de aantrekkelijke parkeerbundel en de voordelen hiervan beter bekend te maken, hebben buurtvoorlichters de afgelopen periode op verschillende locaties in Lelystad flyeracties gehouden.

Flyeractie in stadshart voor de parkeerbundel

Parkeerproducten onder de aandacht

Op woensdag 18 mei 2016, gingen zij samen met wethouder Ed Rentenaar op pad in het stadshart. Wethouder Ed Rentenaar: `Ik vind het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen op de hoogte zijn van de verschillende parkeerproducten in Lelystad. Daarom help ik graag bij de promotie van de
parkeerbundel en wijs bewoners op de voordelen ervan'.

Gereduceerd tarief

Met de parkeerbundel kan tegen gereduceerd tarief worden geparkeerd in een parkeergarage. De parkeerbundel is uitermate geschikt voor forensen die gebruik maken van het openbaar vervoer of voor bewoners die regelmatig in het stadshart parkeren. Een parkeerbundel kan als een parkeerabonnement
op rekening of als prepaidkaart worden afgenomen. Parkeeruren binnen de bundel moeten in het kalenderjaar worden verbruikt en kunnen niet mee worden genomen in het volgende kalenderjaar.

Parkeerbundel

Inwoners die nog mee willen doen aan de promotieactie en kans willen maken op een gratis parkeerbundel, hebben nog ruim een week tijd om een parkeerbundel aan te schaffen. Onder alle houders van de parkeerbundel wordt namelijk eind mei een parkeerbundel ter waarde van EUR 20,00 verloot.

Meer informatie over de parkeerbundel en de overige parkeerproducten