Agenda evenementen en marktconsultaties mei | Rijkswaterstaat

Agenda evenementen en marktconsultaties mei

Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 25 april 2016- Laatste update: 25 april 2016 17:16 uur

Rijkswaterstaat gaat graag in gesprek met de zakelijke markt. Daarom zijn we steeds vaker te zien op beurzen en evenementen. Daarnaast organiseren we diverse marktconsultaties. Lees in dit artikel wat er in mei op het programma staat.

Baalt u ook zo van ronddobberend plastic in rivieren? Doe dan mee aan de Plastic-Free Rivers Makathon.

Plastic-Free Rivers Makathon

In 4 dagen gaan 12 teams, onder begeleiding van 9 experts, op 2 locaties aan de slag met 1 prangende vraag: hoe kunnen we ervoor zorgen dat er geen plastic meer ronddobbert in rivieren? Innovators uit verschillende disciplines en vakgebieden zijn welkom om mee te doen aan deze Plastic-Free Rivers Makathon.

* datum: vanaf 20 mei

* locaties: LEF future center (Utrecht) en 3D Makers Zone (Haarlem)

iSea 2016

Bent u als ondernemer, investeerder, student of namens het bedrijfsleven of de overheid betrokken bij de ontwikkelingen rond de Noordzee en Deltawateren? Staan duurzaamheid en innovatie dikgedrukt in uw woordenboek? Of heeft u een innovatief idee rond de uitdagingen in deze gebieden? Houd dan 27 mei 2016 vrij in uw agenda. Op deze dag organiseert Rijkswaterstaat de derde editie van iSea, het netwerkevenement voor innovatieve ondernemers met een visie.

* datum: 27 mei

* locatie: RDM Campus Rotterdam

Marktconsultatie realiseren Solar Highways-geluidsscherm

Rijkswaterstaat organiseert een marktconsultatie voor het plaatsen van een Solar Highways-geluidscherm, een innovatief geluidsscherm om duurzame zonne-energie op te wekken. Met deze marktconsulatie willen we kennis en advies inwinnen bij marktpartijen. U kunt hieraan deelnemen door u aan te melden via TenderNed (zoek op zaaknummer 31117207).

Volledige agenda

Bekijk de pagina Beurzen en evenementen voor een compleet agendaoverzicht. Op de pagina Marktconsultaties vindt u meer informatie over alle geplande marktconsultaties.