Nieuw Kempen Life Sciences researchteam

Nieuw Kempen Life Sciences researchteam

AMSTERDAM, 20 mei 2016 - Kempen & Co is trots aan te kondigen dat onder leiding van Jean-Paul Mannie een nieuw Life Sciences research team zal aanvangen.

Jean-Paul Mannie begon in september 2008 bij Kempen & Co en heeft uitgebreide kennis en ervaring in Life Sciences en finance. Na een master Biomolecular Sciences en master in Finance startte hij bij Kempen Securities als research analist in het Life Sciences team.

Na een aantal jaar elders gewerkt te hebben, keerde hij vier jaar geleden terug naar Kempen & Co om aan de slag te gaan in het Corporate Finance team en later het Equity Capital Markets team waar hij zijn kennis van de sector verder heeft kunnen verdiepen. Met zijn brede ervaring zal Jean-Paul zich nu gaan inzetten voor de verdere groei en verdieping van het Life Sciences researchteam binnen Kempen Securities.

Het nieuwe Kempen Life Sciences researchteam zal bestaan uit: Jean-Paul Mannie, Anastasia Karpova, Alexandru Cogut en Suzanne van Voorthuizen. Kempen is, met dit nieuwe team, toegewijd aan de continuering en verdere groei van het sterke Life Sciences research product zoals deze in de afgelopen 10 jaar is opgebouwd. Het nieuwe team start per 6 juni.

Anko Gerlofs, Head of Kempen Securities: "Kempen & Co is gecommitteerd aan de continuiteit en groei van zijn kernsectoren en verwacht met de nieuwe samenstelling van het researchteam de Life Sciences & Healthcare franchise van Kempen binnen Europa wederom een boost te geven."

Oscar Izeboud, Managing Director Life Sciences & Healthcare Corporate Finance: "Jean-Paul heeft de afgelopen jaren veel betekend voor de ontwikkeling van onze franchise en daar zijn wij hem zeer dankbaar voor. We wensen hem heel veel succes in zijn nieuwe rol bij Kempen Securities."