`We hebben de kracht van samenwerken zichtbaar gemaakt'

`We hebben de kracht van samenwerken zichtbaar gemaakt'

Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 20 mei 2016- Laatste update: 20 mei 2016 16:11 uur

Tijdens de Innovation Expo op 14 april demonstreerde Rijkswaterstaat - samen met tientallen partners - zo'n 35 innovatieve projecten die bijdragen aan een veilig, bereikbaar en leefbaar Nederland.

We hebben Europa en de rest van de wereld laten zien hoe Nederland zich ontwikkelt tot een `Sustainable Urban Delta'. En hoe Rijkswaterstaat hieraan bijdraagt. Samen met marktpartijen, kennisinstellingen en mede-overheden blijven we werken aan duurzame en betaalbare oplossingen. Jolande de Jonge, programmamanager van het Corporate innovatieprogramma, blikt terug op de opbrengst van de Innovation Expo:

`Wie innoveert, steekt zijn nek uit en is bereid om iets verder te brengen. Die mindset en de gretigheid om van elkaar te leren waren typerend voor deze geslaagde Innovation Expo. Een dag waarop alles samenkwam en innovatieve projecten het podium kregen dat ze verdienen. Een dag ook waarop samenwerking en kennisuitwisseling centraal stonden. Ik kijk dan ook vol trots terug op een succesvolle dag.'

In onze uitgebreide terugblik leest u meer en ziet u een video over deze dag.