Hulp publiek gevraagd bij brand Gruttostraat


Hulp publiek gevraagd bij brand Gruttostraat

Laatste update:
22-05-2016 | 15:31

Hellevoetsluis - In de nacht van donderdag op vrijdag 20 mei woedde in de Gruttostraat in Hellevoetsluis in een woning een felle brand waarbij - naar alle waarschijnlijkheid - de bewoners om het leven kwamen. Het onderzoeksteam van twintig rechercheurs roept het publiek op alle mogelijke
informatie te delen.

Sporenonderzoek

Kort na 01.20 uur kregen medewerkers van 112 de melding binnen. De gezamenlijke inspanning van politie, brandweer en buurtbewoners om het echtpaar te redden mocht niet baten. In de loop van de vrijdagavond werden de lichamen van de 84-jarige vrouw en haar even oude man geborgen.

Politie en brandweer begonnen een sporenonderzoek naar het ontstaan van de brand. Daaruit kunnen nog geen conclusies worden getrokken. Om alle beschikbare informatie zo snel mogelijk nader te kunnen onderzoeken is het TGO-team ingericht. Ook wordt de hulp van het publiek ingeroepen.



Getuigenoproep

* Heeft u in de nacht van donderdag 17 mei op vrijdag 18 mei of de dagen voorafgaand aan het incident, verdachte personen of auto`s gezien rondom de woning?
* Heeft u beeldmateriaal van de brand?
* Denkt u meer te weten over eventuele achtergronden?

Het kleinste beetje informatie over de brand in de Gruttostraat kan van het grootste belang blijken. Neem contact op met de politie via 0900-8844 en zeg dat het gaat om TGO Grutto. Anoniem kan informatie worden doorgegeven via 0800-7000.