Gewonden bij verkeersongeval


Gewonden bij verkeersongeval

Laatste update:
23-05-2016 | 12:01

Maarsbergen - Zondagavond 22 mei heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden aan de Woudenbergseweg, waarbij twee auto's betrokken waren en een man en een vrouw gewond zijn geraakt.

Gisteravond reed een automobiliste op de Woudenbergseweg, komend uit de richting van Leersum op weg naar Maarsbergen. Ter hoogte van een bocht bij hectometerpaal 60,2 kwam de bestuurster (26 jaar uit Leersum) door nog onbekende oorzaak op de andere helft van de weg terecht. Daar reed op dat
moment een andere automobilist (38 jaar uit Woudenberg) waardoor de twee auto's in botsing kwamen. De bestuurster uit Leersum kwam daarna met haar auto in de berm terecht. Zij zat bekneld in haar auto en is door de brandweer bevrijd uit de auto. De twee slachtoffers zijn met de ambulance naar
het ziekenhuis gebracht, het slachtoffer uit Leersum was zwaargewond, het slachtoffer uit Woudenberg had lichte verwondingen.

De rotonde Donderberg en de rotonde bij Maarsbergen zijn enige tijd voor het verkeer afgesloten geweest voor het doen van onderzoek door de verkeersongevallenanalyse van de politie.