Drie aanhoudingen voor bezit harddrugs


Drie aanhoudingen voor bezit harddrugs

Laatste update:
26-05-2016 | 11:58

Heemskerk/ Haarlem - In de nacht van woensdag op donderdag zijn drie aanhoudingen verricht voor bezit harddrugs in Heemskerk en Haarlem.

Heemskerk
De politie kreeg melding van het dealen van drugs aan de Diepenbrockstraat in de nacht van woensdag op donderdag rond 01.15 uur. Toen de agenten ter plaatse kwamen troffen zij twee mannen aan die voldeden aan het signalement. Bij het fouilleren van het tweetal troffen zij ongeveer 15 pillen
harddrugs aan. De agenten hebben de twee verdachten, een 24-jarige man uit Heemskerk en een 46-jarige man uit Beverwijk, aangehouden. Tijdens het insluiten bleken de mannen ook nog twee zakjes met een nog onbekende substantie bij zich te hebben. De substantie zal nader worden onderzocht.
2016116140

Haarlem
In de nacht van woensdag op donderdag kreeg de politie melding van een verdachte situatie aan de Van Moerkerkerstraat rond 03.00 uur. Toen agenten ter plaatse kwamen troffen zij twee jongens bij een bromfiets aan. Onder de bromfiets lagen goederen waaronder een zakje pillen. Toen een van de
twee jongens de agenten zag probeerde hij het zakje weg te stoppen. Deze verdachte is gefouilleerd en hierbij is alleen het zakje met ongeveer 25 pillen XTC aangetroffen. Tevens was hij sterk onder invloed van alcohol. De 18-jarige jongeman uit Haarlem is aangehouden en ingesloten.
2016116156