Zondagmiddagen er op uit bij verrassende Ster


Zondagmiddagen er op uit bij verrassende Ster

27 mei 2016

Zondagmiddagen er op uit bij verrassende Ster Zondagmiddagen er op uit bij verrassende Ster Zondagmiddagen er op uit bij verrassende Ster

Kent u De Ster al? Een geweldige locatie voor jong en oud op een van de mooiste plekken in Bergeijk. De Ster is gevestigd op Domineestraat 8a in Bergeijk (achter Bezoekerscentrum Teutenhuis).

Vanaf 21 mei tot en met 24 juli is De Ster elke zaterdag en zondag geopend van 13.00 uur tot en met 17.00 uur.

Tot en met zondag 24 juli organiseert de Kattendans hier een serie concerten. Elke zondag tussen 14.00 uur en 17.00 uur bent u welkom voor een gezellige middag vol muziek! De entree is GRATIS.

Ook de kids hoeven zich niet te vervelen. Er staan namelijk met droog weer twee grote springkussens buiten waar zij zich helemaal op uit kunnen leven. Natuurlijk kunt u bij De Ster ook terecht voor een lekker hapje en drankje!



De Ster is het bijgebouw van het Teutenhuis. Voorheen werd dit gebouwtje gebruikt als herberg, bierbrouwerij en cafe. Nu biedt het onderdak aan o.a. VVV Bergeijk, museum de Sigarenmaker, de Heemkundekring en het Eichamuseum. Direct ernaast ligt de Kinderboerderij, het Glazen Paviljoen en de
Bloemen- en Beeldentuin. Kortom, een bezoekerscentrum voor jong en oud waar van alles valt te zien en te beleven.

Kom snel een keer een kijkje namen en genieten met het hele gezin!