Vijf voordelen van billboards bij SBS


31.05.2016

Of het nu gaat om productintroductie binnen heel Nederland of juist om de top-of-mind positie te behouden. Met een billboard van vijf of tien seconden aan het begin, midden of aan het einde van het programma weet je zeker dat je product meelift op de kracht en kijkdichtheid van het programma.
Met als gevolg een hogere impact en toename in naamsbekendheid van je product of dienst.

De inkoop van een billboard kan al per week en kan gecombineerd worden met verschillende programma's op de vier zenders van SBS: SBS6, Veronica, NET5 en SBS9. De vernieuwde billboardproposities zijn voorzien van een GRP-garantie en inclusief doorplaatsing van de online video billboards binnen
het netwerk van Sanoma | SBS.

De vijf voordelen van billboards bij Sanoma | SBS

* GRP-garantie
* Een adverteerder per billboard
* Inclusief online video billboards binnen het netwerk van Sanoma | SBS
* Van concept tot productie naar executie
* Kan binnen drie dagen op zender

Meer informatie over billboarding.

Bereikspakketten en umfeldpakketten

Naast bereikspakketten biedt Sanoma | SBS ook umfeldpakketten aan bij billboarding op tv. Met de inzet van een umfeldpakket maak je met je merk een sterke koppeling met het programma. De pakketten worden op basis van twee weken ingekocht in het gehele tijdvak.

Meer informatie over deze pakketten.

Adverteren bij SBS

Meer weten? Onze accountmanagers helpen je graag verder, ook als het gaat om een voorstel op maat. Ons gehele aanbod kan je vinden op www.adverterenbijsbs.nl of neem contact op met billboarding@sbs.nl of 020 800 7517.

Print Download PDF Contact Stuur door